Nederlands

Activiteiten, uitjes én meer in Nijmegen voor reislustige trippers en avonturiers

Zoek deals in de buurt vanNijmegen
Bij mij in de buurt
Activiteiten, uitjes én meer in Nijmegen voor reislustige trippers en avonturiers
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Ben je dol op reizen en trek je er het liefst zo vaak mogelijk opuit? Bij Social Deal vind je een gevarieerd aanbod aan topdeals voor enthousiaste trippers en reisliefhebbers. Bespaar aanzienlijk op je avonturen en geniet nóg vaker van gave trips en uitstapjes!
Kies voor een bijzondere dagtrip, geniet van een meerdaagse stedentrip of ontdek de leukste uitjes en uitstapjes in allerlei regio’s. Om nog maar te zwijgen van al die andere topdeals op gave activiteiten! En etentjes, dagjes wellness, cursussen en workshops, sportlessen... Kortom: waar je ook voor langskomt, je ontdekt hier gegarandeerd de beste deals!
Daarom scoor je de leukste deals bij Social Deal
Niet voor niets 7,5+ miljoen leden
9,4 op klanttevredenheid
15.000+ unieke ervaringen
7 dagen per week bereikbaar
Tripje afsluiten met een heerlijk diner
Lekker op pad geweest? Dan heb je ongetwijfeld stevige trek gekregen! Strijk neer bij een fijn restaurant en geniet van een smakelijk diner. Of ga voor een flinke hap met een royaal All-You-Can-Eat arrangement. Op Social Deal vind je een divers aanbod bij minstens net zo diverse restaurants. Op welk gerecht heb jij je zinnen gezet?
Comfortabel overnachten met flinke korting
Moegestreden van je dagje uit? Of wil je gewoonweg wat langer de tijd nemen om de leukste steden en bestemmingen te verkennen? Kies dan voor een fijne overnachting bij tophotels en vakantieparken, uiteraard tegen een onverslaanbare prijs! Bovendien krijg je ook nog eens geregeld fijne extra’s bij je hotelverblijf, zoals early check-in’s, late check-out’s, welkomstdrankjes, ontbijt en/of diner of zelfs volledig toegang tot alle wellnessfaciliteiten van het hotel!
Uitjes voor reislustige trippers en avonturiers; heerlijk dagje eropuit
Zwemmen, skiën, snowboarden, karten of touren op een stoere E-Chopper; op Social Deal ontdek je de gaafste uitjes om tijdens je trip naar de leukste steden en plaatsen mee te pakken. En wat dacht je van een dagje dierentuin of pretpark? Maak er een ultiem dagje uit van en profiteer van voordelige uitstapjes! Nog geen inspiratie? Bekijk de gaafste deals op het gebied van uitstapjes en activiteiten en profiteer van een topdeal!
Dagtrips en stedentrips
Gezellig op dagtrip of stedenreis gaan met je gezelschap? Geniet van een dagtocht of meerdaagse reis naar een wereldstad of ga voor dagvullende uitstapjes en activiteiten. Reis in een luxe touringcar mee naar bijzondere bestemmingen, of maak zelfs een mini-cruise! Waar gaat jouw volgende trip heen?
Bijkomen na je trip?
Ken je dat gevoel, dat je na een vakantie eigenlijk nog een nieuwe vakantie nodig hebt om écht bij te komen? Kies voor een aanvullende mini-vakantie en ga voor een ultiem dagje wellness! Kom volledig tot rust tijdens een bezoek aan een spa-, sauna- of wellnessresort, uiteraard met royale korting via Social Deal.
Auto wassen na de trip?
Kan je auto wel een wasbeurt gebruiken na al dat touren en reizen? Scoor een voordelige autowasbeurt bij een carwash in je buurt! Ook vind je hier diverse andere autodeals, van APK’s en airco-onderhoudsbeurten tot volwaardige drive experiences in heuse droomauto’s.
Sportieve activiteiten met korting
Zin om lekker sportief aan de slag te gaan? Ga voordeliger sporten via Social Deal! Je vindt hier dagelijks gave deals rondom (online) sport- en fitness lessen, yogalessen  vechtsportlessen, golfcursussen (inclusief het behalen van je GVB) en diverse afslankprogramma’s.
Voordelige cursussen & workshops
Tijd voor een leerzaam tripje? Ontdek hier praktische cursussen en creatieve workshops voor een topprijs! Maak kennis met een vreemde taal, leer hoe je succesvol kunt beleggen of werk toe naar het behalen van je vaarbewijs of rijbewijs. Creatievelingen kiezen voor een van de vele creatieve workshops, variërend van hand- en knutselwerk en het maken van eigen kunstwerkjes tot fotografie. En wat dacht je van deelname aan gave beauty- en make-up workshops? Bekijk gelijk het actuele aanbod en scoor een topdeal!

Nóg meer deals ontdekken

Social Deal biedt je nog veel meer interessante deals; zo maak je hier kennis met een divers aanbod van allerlei speciaalzaken. Schakel een professionele verhuisservice in om zonder stress te verhuizen, maak gebruik van hulp bij tuinaanleg en tuinonderhoud, kies voor een unieke fotoshoot een bij professionele studio of bemachtig een waardebon voor de leukste en lekkerste producten van speciaalzaken in jouw omgeving.