Nederlands

Ontbijt en lunch in Haarlem: met korting genieten bij toprestaurants

Ontbijt en lunch in Haarlem: met korting genieten bij toprestaurants
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Begin je dag met een smakelijk ontbijt in deze levendige stad of trakteer jezelf halverwege de dag op een heerlijke lunchpauze.Dankzij Social Deal ga je voordelig ontbijten en lunch je met korting tot wel 70% in Haarlem en omgeving. Maak kennis met gezellige eettentjes en sfeervolle restaurants en geniet van de meest verrukkelijke gerechten die de stad je te bieden heeft.
In 3 stappen jouw Social Breakfast & Lunch gereserveerd
Waar wil je uit eten?
Wanneer wil je uit eten gaan?
Wie ga je meenemen?
Smakelijk ontbijten in Haarlem
Als je de stad in trekt, wil je natuurlijk niet met een knorrende maag op pad gaan. Een goede start is onmisbaar, vooral tijdens een gezellig dagje Haarlem. Of je nu van plan bent om te winkelen, de stad te ontdekken of gewoon lekker wil gaan wandelen; een royaal ontbijt is altijd een topidee.
Gelukkig zijn er in Haarlem vele plekken waar je geniet van een heerlijk ontbijt, zowel in het historische centrum als in de buitenwijken en omliggende plaatsen. Zin in croissants en belegde broodjes? Is een eitje onmisbaar bij jouw ontbijt? Of lonkt de aanblik van een kom verse yoghurt met fruit en muesli? Waar je ook zin in hebt, er is altijd wel een eetgelegenheid met een passend aanbod in Haarlem!
Uitgebreid lunchen in Haarlem
Ben je al een tijdje op pad en begint je maag flink te knorren? Dan wordt het hoog tijd voor een overheerlijke pitstop! Strijk neer bij een gezellig restaurant in Haarlem en verwen jezelf met een heerlijke lunch. Ga je voor een royaal 12-uurtje of kies je liever voor een 2-gangenlunch? Kom helemaal bij tijdens je lunchpauze dankzij de topdeals van Social Deal en geniet van de smakelijkste gerechten.
Heb je al bedacht waar je zin in hebt voor de lunch? (Warme) belegde broodjes, soepen, een tapaslunch of pannenkoeken? Of gaat je voorkeur toch uit naar wraps, tosti’s, een maaltijdsalade of een royale burger? In Haarlem zijn de keuzemogelijkheden onbegrensd!
Uit eten in Haarlem: ontdek het diverse aanbod
Heb je het ontbijt- en lunch-avontuur achter de rug en wil je meer? Geen zorgen. Via Social Deal kun je met hetzelfde voordeel fantastisch dineren bij restaurants in Haarlem. Smul van meergangendiners, uitgebreide All-You-Can-Eat arrangementen of scoor een lichte snack inclusief een verfrissend drankje. Waar kies jij voor? Ontdek hieronder het diner-aanbod en boek een etentje tegen een onverslaanbare prijs!
Voordelig genieten van een high tea of borrel
Kijk je uit naar een gezellige middag met een fijne kop thee en allerlei zoete en hartige lekkernijen? Of wil je eens een borrelarrangement uitproberen, waarbij je naast verrassende drankjes ook geniet van heerlijke hapjes en snacks? Ontdek voordelige high tea- en borreldeals in de regio en profiteer maximaal van al die verwennerij!

Breid je dagje Haarlem verder uit

Haarlem heeft je natuurlijk nog veel meer te bieden naast al deze culinaire belevenissen! Ontdek de stad aan de hand van de leukste uitjes, laat je in de watten leggen met een fijne wellness- of beautybehandeling en overnacht in de beste hotels van de stad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons volledige dealaanbod in Haarlem: